|
Chcę być piękna
|
|
09-09-2009, 09:32 AM
|
|||
|
|||
|
Chcę być piękna
Witam wszystkie dziewczyny, ktore dbają o wygląd!
Dziś akurat chciałam poruszyć temat wybielania zębów ![]() Kiedyś był taki żel wybielający Colgate-Palmolive albo Colgate Simply White. To dawało rewelacyjne efekty w 14 dni i kosztowało 60zl w aptece. Nie wiem, może było szkodliwe bo zniknęło z aptek, a na necie też nie mogę znaleźć w aktualnej sprzedaży. Czy ktoś coś wie na ten temat ?? |
|||
|
09-09-2009, 10:05 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Chcę być piękna
Też się nad tym zastanawiałam. Ostatni specyfik Colgate udało mi się kupić 5 lat temu, potem zniknął. Może był za drogi i apteki oraz drogerie przestały go sprowadzać?
|
|||
|
09-09-2009, 11:13 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2009 11:18 PM przez beata23.)
|
|||
|
|||
|
Na zagranicznych stronach netowych jest w dalszym ciągu dostępny. Szkoda, że zniknął z naszych aptek, bo świetny był!
Z preparatów wybielających przetestowałam jeszcze nakładki na zęby CleverWhite, ale nie zachwyciły mnie, szczerze mówiąc. Trzeba je trzymać w ustach wprawdzie tylko raz dziennie, ale za to przez 30 minut... A efekt taki sobie. |
|||
|
09-10-2009, 04:29 PM
|
|||
|
|||
|
Przed pojawieniem się tego wybielacza w Polsce miałem przyjemność testowania go na własnym uzębieniu. Tylko, że wtedy wybielanie trwało 30 dni i dawało naprawdę zadowalające efekty. Biel utrzymywała sie, w moim przypadku prawie 12 mcy...Potem widziałem go kilka razy w aptekach, a teraz już wogóle. Może stomatolodzy obawiali się czegoś lub reklama tego produktu była zbyt słaba.
|
|||
|
09-11-2009, 12:56 PM
|
|||
|
|||
|
Dla mnie najlepszą pastą jest pasta BLENDAX jest do dostania w Rosmanie. daje rewelacyjne efekty.
Chętnie dowiedział bym się jak mają się do tego procedury wybielania zębów w gabinecie dentystycznym |
|||
|
09-14-2009, 04:03 AM
|
|||
|
|||
|
Czy jest tu jakiś dentysta!!!!!
|
|||
|
09-17-2009, 01:57 PM
|
|||
|
|||
|
Bylam dzis w rosmanie, nie ma takiej pasty jak Blendax !? To nazwa pasty ? A jaka firma ją produkuje ?
|
|||
|
09-21-2009, 05:34 PM
|
|||
|
|||
|
mocnemu chodziło o Blanx. dobra pasta podaję Ci Joanno77 link zobacz co i jak http://www.blanx.info.pl/start.html
pozdro |
|||
|
08-31-2010, 11:48 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-31-2010 11:50 AM przez Kleo108.)
|
|||
|
|||
|
Dzięki za informacja. Rzeczywiście ta pasta bardzo dobrze działa! Pozdrawiam.
______________ sklep medyczny |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc